Всі новини про життя міста

6-го грудня в Кривому Розі оголошено Днем Жалоби

04.12.2018 під час виконання військового обов’язку загинув Хлівний Богдан Геннадійович.

Хлівний Богдан Геннадійович народився 26 лютого 1993 року.
Закінчив Криворізьку спеціалізовану школу № 9 з поглибленим вивченням економіки, права та іноземних мов Криворізької міської ради Дніпропетровської області.

Закінчив Криворізький технічний коледж Національної металургійної академії України.
Заочно навчався у Донецькому юридичному інституті МВС України.

З 2016 році проходив службу в армії.
З 29.09.2016 проходив службу за контрактом у м. Попасне.

Хлівний Богдан Геннадійович стрілець-помічник гранатометника 2 механізованого взводу 3 механізованої роти 1 механізованого батальйону 14 окремої механізованої бригади, старший солдат.

Загинув 04.12.2018 в зоні ООС.

У зв’язку із загибеллю 04.12.2018 під час виконання військового обов’язку Хлівного Богдана Геннадійовича, стрільця-помічника гранатометника 2-го механізованого взводу 3-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону 14-ї окремої механізованої бригади, старшого солдата; з метою вшанування його пам’яті та всіх військовослужбовців-учасників антитерористичної операції на сході України та операції об’єднаних сил у Луганській і Донецькій областях, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів, що стали жертвами терористів на сході України; керуючись Законом України «Про
місцеве самоврядування в Україні»:

1. Оголосити в місті 06.12.2018 днем жалоби.
2. У день жалоби на території міста:
2.1 приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій;
2.2 обмежити розважально-концертні заходи, спортивні змагання, унести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач місцевих телерадіо-каналів.
3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови відповідно до розподілу обов’язків, координацію роботи – на відділ з питань внутрішньої політики апарату міської ради і виконкому.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі