Всі новини про життя міста

Мікрокредит за 10 хвилин

Позичання грошей в банках або у знайомих супроводжується певними незручностями, яких у більшості випадків необхідно уникати.

У першому варіанті запозичення мінусами можна вважати необхідність збирати велику кількість документів, та час очікування на відповідь банку, яка не завжди є позитивною. Можу бути так, що час згаяно, а необхідного результату немає. У другому випадку незручність полягає у необхідності просити про надання послуги знайомого або родича, що може перейти у неприємну для обох сторін розмову. Аби уникнути всіх можливих проблем із незначною позикою, люди все частіше починають звертатись за допомогою до мікрофінансових установ. Наприклад, в Alexcredit кредит на картку можна оформити протягом десяти хвилин не виходячи із власного дому. Кількість необхідних документів при цьому мінімальна. Найголовнішою вимогою є повноліття позичальника.

Конкуренція породжує якість та найкращі умови обслуговування

Кількість клієнтів МФО у нашій країні зростає кожного дня. Це стимулює розвиток та появу нових мікрофінансових установ, між якими можна спостерігати певну конкуренцію. Завдяки боротьбі за клієнтів, ці компанії вимушені постійно покращувати якість послуг, знижати відсотки по кредитам та спрощувати оформлення позик. У Кредит Плюс онлайн оформлення кредиту займає мінімум часу, адже в список документів, які позичальник повинен вказати, входить тільки паспорт та ідентифікаційний код. Звичайно, ще необхідно ввести номер банківської карти, на яку МФО має переказати кредитні кошти.

Як обрати МФО

Кількість установ, які видають мікрокредити, постійно зростає. Кожна з них намагається відрізнятись від інших особливими умовами обслуговування клієнтів. Тож, обрати МФО з найоптимальнішими саме для Вас умовами може зайняти часу набагато більше, ніж узгодження самого кредиту. На допомогу в такому випадку приходять спеціалізовані аналітичні сервіси, які здатні швидко підібрати МФО за індивідуальними потребами позичальника. Наприклад, сервіс Credit-10 має міжнародний досвід у цій сфері. Його робота полягає у тому, що він може порівняти пропозиції макрофінансових установ за різними критеріями. На сайті сервісу також зібрані відгуки людей, які скористувались послугами тієї чи іншої МФО. Сам сервіс не є макрофінансовою установою та не приймає участі у кредитуванні споживачів. Тому вся інформація про МФО разом із відгуками є правдивою.

 

 

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі