Всі новини про життя міста

«Минирование» мэрии: «Новая почта» раскритиковала использование ее бренда в подобных мероприятиях

Напомним, 10 февраля Криворожское отделение СБУ проводило практическую отработку действий по выявлению и обезвреживанию взрывного устройства в здании горисполкома.

В связи с этим мэрия Кривого Рога разместила на своем веб-сайте следующую информацию: «Сьогодні, близько 11.20 чоловік у формі «Нової пошти» приніс до міськвиконкому посилку з написом «Вибуховий пристрій». Працівники Муніципальної гвардії винесли її за межі будівлі та викликали «102». На місце приїхали вибухотехніки та провели вибух поряд із цією коробкою. У коробці, схоже, виявився муляж. Працівників міськвиконкому не евакуювали, робота продовжується у звичайному режимі».

Но против подобного сценария выступила компания «Новая почта». Соответствующий комментарий она отправила на почту редакции «Кривой Рог LIFE»:

«Нова пошта не має стосунку до доставки посилки для проведення навчань Криворізького відділу СБУ щодо  антитерористичних дій.

Доставляла посилку людина у формі, яку носять наші співробітники, але точно не наш співробітник. Ми будемо вдячні правоохоронним органам, якщо надалі вони не будуть використовувати бренд нашої компанії в подібних ситуаціях».

 

Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua

 

новости Кривой Рог LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі