Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У бою за незалежність України загинув воїн з Лозуватки Руслав Шокало

У бою за незалежність України, мир та свободу на нашій землі, 20 серпня 2022 року на Донеччині від ворожого снаряду загинув український мужній воїн Руслан Шокало, з с. Лозуватка.

Про гірку втрату повідомили у Криворізькій райдержадміністрації.

Руслан закінчив Лозуватську СШ №1 ім. Т.Г. Шевченка у 2005 році, де добре навчався. Юнак був товариським у колективі, рішуче відстоював власну думку. Його відзначали як справедливу і добру людину.

А коли розпочалася повномасштабна війна, він рушив на захист нашої країни добровольцем та загинув як Герой, захищаючи наші землі від наступу окупантів…

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття рідним та близьким полеглого захисника. З глибокою пошаною ми схиляємося перед пам’яттю Героя, який завдяки сміливості і військовій честі навічно вписаний в історію незалежності України. Сміливість та відданість українського патріота вкотре доводить – наш народ, наші мужні хлопці готові віддати за свою країну, за спокій і мир на рідній землі найцінніше, що є, – життя, якою б невимовно високою не була ця ціна. І ми завжди пам’ятатимемо тих, хто сплатив її… Вічна пам'ять та вічна слава Героєві!» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.  

Увага! Церемонія прощання з Русланом Шокалом відбудеться 29 вересня 2022 року о 11:30 за адресою: с. Лозуватка, вул. Миру, 1б (Меморіальний комплекс, що знаходиться біля Лозуватської ЗОШ ім. Т.Г. Шевченка).

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі