Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінка вбила рідну сестру

Найрідніша людина пішла на тяжкий злочин через сварку.

Вчора, 5 березня, близько 12.00 години, гр. М., 1971 року народження, знаходячись за місцем мешкання у приміщенні приватного одноповерхового будинку в Інгулецькому районі міста Кривого Рогу, під час словесної сварки, яка виникла на ґрунті побутових відносин, колючо-ріжучим предметом нанесла один удар в область грудної клітини зліва рідній сестрі гр. С., 1979 року народження, яка мешкала за вказаної адресою, від якого остання померла на місці.

В ході проведення першочергових оперативних заходів було встановлено, що 5 березня у денний час доби, в одній із кімнат житлового будинку між сестрами виник словесний конфлікт. Через деякий час з кімнати, в якій сварилися сестри вибігла гр. М. на вулицю, а слідом за нею йшла гр. С., але не дійшовши до виходу з кімнати остання впала на підлогу та померла на місці.

Гр. М. була затримана в порядку ст. 208 КПК України. На даний момент вирішується питання про повідомлення про підозру за ч. 1 ст. 115 КК України за фактом умисного вбивства, та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі