Всі новини про життя міста

У зоні АТО загинув ще один криворіжець (ОНОВЛЕНО)

30 червня 2017 під час виконання військового обов’язку загинув наш земляк Мельников Анатолій В’ячеславович, стрільць 2-го мотопіхотного відділення 1-го мотопіхотного взводу 3-ї мотопіхотної роти військової частини польової пошти В 0829, солдат.

Про це повідомляє прес-служба Криворізької міської ради і виконкому.

З метою вшанування його пам’яті та всіх військовослужбовців-учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів, що стали жертвами терористів на сході України; керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» у місті Кривий Ріг 04.07.2017 оголошено днем жалоби.

У день жалоби на території міста:

– приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій;

– обмежити розважально-концертні заходи, спортивні змагання, унести відповідні зміни до програм теле- та радіопередач місцевих телерадіо-каналів.

Біографічна довідка

Мельников Анатолій В’ячеславович, стрілець 2-го мотопіхотного відділення 1-го мотопіхотного взводу 3-ї мотопіхотної роти військової частини польової пошти В 0829, солдат народився 17.11.1960 у м. Кривому Розі.

У 1978 році закінчив Криворізьку загальноосвітню школу № 22.

До січня 2014 року працював повітряним гімнастом у Російському державному цирку імені Юрія Нікуліна.

Від початку антитерористичної операції повернувся до рідного краю аби захищати цілісність та недоторканість Української землі.

27 жовтня 2016 року за контрактом був зарахований до Збройних Сил України.

Життя військовослужбовця української армії, який брав безпосередню участь в антитерористичній операції, трагічно обірвалося 30 червня 2017 року о 21.40 біля м. Світлодарськ, Бахмутського району Донецької області, внаслідок артилерійського обстрілу.

У Анатолія В’ячеславовича залишилась дружина Тетяна та неповнолітня донька Дар’я.

Прощання з бійцем відбудеться 04.07.2017 о 09.30 за адресою: Центрально-Міський район, вул. Гулака-Артемовського, буд. 6., захоронення відбудеться об 11.00  на Алеї Слави (Центральне кладовище).

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі