Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Стало відомо, як у Кривому Розі суд карає за «дизайнерський наркотик»

У процесі досудового слідства було встановлено, за показами підозрюваного, що 3 липня близько 10-ї ранку чоловік на мікрорайоні Гірницькому знайшов один сліп-пакет із речовиною, яка містить у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину MDMB-4en-PINACA – це синтетичний канабіноїд на основі індазолу. Криворіжець знахідці зрадів і поклав її до своєї сумки.

Близько 13:00 він опинився в лісосмузі біля річки Саксагань, де й вирішив вжити наркотики. Для цього відсипав частину речовини у клаптик із фольги, але в цей час його викрили працівники патрульної поліції. Таким чином при затриманні у наркозалежного уже було 2 упаковки із забороненими речовинами, які ще називають «дизайнерським наркотиком».

Вилучене пройшло експертизу, яка й підтвердила, що речовина загальною  масою 0,0459 містить MDMB-4en-PINACA (MDMB-PENINACA), що відноситься до особливо небезпечних психотропних речовин, обіг яких заборонено.

Матеріали справи передали до суду разом із угодою про визнання винуватості.

1 серпня 2023 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у пред`явленому обвинуваченні за вчинення кримінального проступку, передбаченого ч. 1 ст. 309 КК України за ознаками незаконного придбання та зберігання психотропної речовини без мети.

Щодо покарання, то йому призначено штраф у розмірі однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто в сумі 17 000 гривень 00 копійок.

Також ухвалено рішення стягнути з підсудного на користь держави витрати, пов`язані з проведенням судової експертизи в розмірі 1 434 гривень 00 коп.

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі