Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

В Кривому Розі ремонтують тролейбуси: і як воно? (фото)

Незважаючи на складні умови воєнного стану, в нашому місті триває модернізація муніципального електротранспорту.
Наразі вже 6 тролейбусів капітально відремонтовано та курсують на маршрутах. До кінця 2023 року відремонтують ще 6 тролейбусів за технологію капітально-відновлювальних ремонтів з використанням нових сучасних матеріалів. Завдяки цьому криворізькі майстри роблять, фактично, на 90% нові машини.
За останні роки таким методом капітально відремонтовано 40 тролейбусів та трамваїв.
В.о. міського голови Кривого Рогу Юрій Вілкул відвідав КП «Міський тролейбус» та зазначив: «Продовжуємо займатися покращенням пасажирських перевезень. Сьогодні ще додатково виводимо 2 тролейбуси на маршрути № 10 та 2. У серпні ще 2 оновлених тролейбуси після капітального ремонту вийдуть на міські маршрути. Також, зробимо у цьому році ще 4 дизель-генераторних тролейбуси. Роботи з ремонту рухомого складу проводяться силами підприємства «Міський тролейбус», фахівці якого практично створюють нові тролейбуси. Впевнений, що пасажирам буде приємно зайти до світлого та зручного салону, та й для водія умови роботи теж стали кращими. Хочу зазначити, що у Кривому Розі для всіх жителів, у тому числі, військових та переселенців проїзд у комунальному транспорті безкоштовний. А тому, своєчасний вихід, оновлення, обслуговування машин та ремонт техніки є одним із першочергових завдань».
Головний інженер КП «Міський тролейбус» Олег Сизов сказав: «Кожного дня на тролейбусних лініях працюють 100 тролейбусів та 21 автобус. Вони перевозять близько 80 тисяч людей. Вдячні керівництву міста та Раді оборони міста за підтримку та допомогу в цей складний час. У ході ремонту в тролейбусах повністю було замінено низьковольтну і високовольтну проводку, зовнішнє освітлення, освітлення кабін водія, зовнішнє та внутрішнє фарбування, відновлено дахове обладнання, пневмосистеми та інші роботи. Крім того, повністю оновили салони: заміна скла, електропроводки на світильники Led-освітлення, обшивка кузовів та внутрішніх панелей на алюмінієві композитні панелі ALUFAS. Для пасажирів встановлюються більш сучасні та зручні сидіння».
Крім ремонту тролейбусів, у 2023 році коштом міського бюджету продовжуються капітальні ремонти трамвайних вагонів, придбано 10 нових сучасних автобусів, які в серпні мають виїхати на міські автобусні маршрути.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи