Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

КОНКОРД – завод-виробник №1 металопластикових вікон та алюмінієвих конструкцій у Кривому Розі

За 29 років своєї діяльності заробив довіру та лояльність багатьох виробників, дистриб’юторів а також архітекторів, будівельників та кінцевих споживачів вікон із ПВХ.

Виготовляємо наступну продукцію:

  • Металопластикові вікна, двері;
  • Алюмінієві конструкції: вікна, двері, перегородки, фасадне скління з алюмінію, розсувні системи;
  • Вироби з нержавіючої сталі;
  • Жалюзі та ролети;
  • Автоматичні ворота.

Офомити замовлення можна через сайт: https://konkord-okna.com/ua
та за телефонами: (067) 560-41-71, (067) 826-06-06

Більше інформації та приклади робіт у соціальних мережах:
https://www.facebook.com/viknakonkord
https://www.instagram.com/viknakonkord/

Довідково:

ПП «ВКФ КОНКОРД» була заснована в 1995 році, коли завод-виробник вікон у місті Одеса запропонував Михайлу Мармеру стати офіційним представником у м. Кривий Ріг. Так відкрився перший салон КОНКОРД на Поштовому проспекті, який пропонував покупцям німецькі вікна із профілю KBE.

«На той час це був один із перших віконних салонів у місті, який пропонував якісну та сучасну продукцію», — згадує Михайло Мармер.

Після 3-х років успішної діяльності, у 1998 році компанія придбала обладнання та запустила власне виробництво вікон з ПВХ. Перейнявши досвід світових виробників та застосувавши власні розробки, КОНКОРД у перші 5 років діяльності зайняла передові позиції на ринку України.

З того часу ВКФ КОНКОРД постійно розвивається, впроваджує нові технології, розширює асортимент та географію своєї діяльності. Сьогодні компанія виготовляє не тільки металопластикові вікна та двері, але й алюмінієві конструкції, фасади, перегородки, вироби з нержавіючої сталі, жалюзі, ролети; автоматичні ворота.

Звичайний покупець може замовити вікна через торгівельні маркетплейси: Rozetka та Prom — покупку доставлять у найближче відділення Нової Пошти. Також є опція самостійно «пощупати» продукти компанії у 8 шоурумах у Дніпропетровській області та Черкасах. 

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі