Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

«Дорогий СРСР»: у Кривому Розі жінка сплатить чималі кошти за радянську символіку

Навіть у період повномасштабного вторгнення армії рф на українську землю, Мешканка Кривого Рогу не полишала сайту «Однокласники» й постійно там репостила символіку комуністичного тоталітарного режиму.

Майже щодня вона ставила вподобайки під постами відповідної тематики, згадуючи Генеральних секретарів ЦК КПРС, серпи й молоти, 15 братніх народів тощо. Серед цих публікацій особливу увагу жінка приділяла із закликом до поновлення цього союзу та об’єднання прихильників комунізму.

4 квітня вона була викрита, а 23 травня між прокурором Криворізької центральної окружної прокуратури Дніпропетровської області та обвинуваченою укладено угоду про визнання винуватості.

5 червня 2024 року Саксаганський районний суд м. Кривого Рогу непрацевлаштовану й незаміжню громадянку визнав винуватою у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 436-1 КК України, та призначив позбавлення волі на 1 рік із іспитовим строком.

В казну держави засуджена повинна сплатити витрати, пов`язані з проведенням мистецтвознавчої експертизи в розмірі 6 058 24 копійок, за проведення експертизи комп`ютерної техніки та програмних продуктів в розмірі 2 271 84 копійок. Також суд ухвалив звернути в дохід держави конфіскований  мобільній телефон марки ОРРО.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі