14 червня надзвичайники провели інформаційно-роз’яснювальну роботу із працівниками сільсько-господарських підприємств.
Про це повідомили у Криворізькому районному управлінні ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.
Аби запобігти виникненню пожеж та зберегти врожай, рятувальники нагадали керівникам та працівникам сільгосппідприємств про необхідність дотримання вимог правил пожежної безпеки при збиранні врожаю.
Співробітники Служби порятунку «101» зауважили, що до початку збирання врожаю вся збиральна техніка, агрегати та автомобілі повинні мати відрегульовані системи живлення, змащення, охолодження, запалювання, а також бути оснащені справними іскрогасниками, обладнані первинними засобами пожежогасіння.
Вогнеборці також приділили увагу найболючішому питанню – спалюванню стерні та пожнивних залишків. Відмітивши, що попри всі заборони, щороку при збиранні врожаю виникає ця проблема.
новини Кривий Ріг LIFE