Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі вирішували, що робити з 11 мільярдами тонн промислових відходів (фото)

Поводження з промисловими відходами для м. Кривого Рогу десятиліттями залишається болючим питанням, тому виконкомом Криворізької міської ради організовано та проведено форум «Принципи циркуляційної економіки в управлінні відходами видобувної промисловості – шлях досягнення цілей сталого розвитку Кривбасу».

У форумі взяли участь спеціалісти Криворізького міського управління ГУ Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області, провідні спеціалісти наукової та виробничої сфери, контролюючих органів та громадськості.

Про це повідомляє пресслужба Управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства.

Під час роботи форуму обговорювались шляхи зменшення техногенного навантаження, у першу чергу, за рахунок переробки відходів видобувної промисловості, яких на території міста утворюється понад 200 мільйонів тонн. Багаторічна експлуатація родовищ Криворізького басейну призвела до накопичення понад 11 мільярдів тонн промислових відходів, які заскладовані у хвостосховищах та відвалах.

За результатами роботи форуму ухвалено відповідну Резолюцію, якою, зокрема затверджено пропозиції щодо прискорення підготовки та винесення на розгляд Верховної Ради України проєкту Закону «Про управління відходами видобувної промисловості», а також проведення комплексних промислових досліджень та впровадження існуючих напрацювань і найкращих доступних технологій поводження з відходами, що базуються на положеннях директив Європейського Парламенту і Ради 2008/98/ЄС «Про відходи» та 2006/21/ЄС «Про управління відходами видобувної промисловості».

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі