Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Навіки 37. Вчора у Кривому Розі провели у вічну путь Анатолія Гуржу

У Кривому Розі простилися із захисником Анатолієм Гуржею. Герой загинув майже 6  місяців тому, але лише зараз його змогли поховати з почестями.   

21 червня в останню путь провели криворіжця Анатолія Гуржу. Його життя обірвалося 2 січня цього року у нерівному бою на Донеччині, біля села Катеринівка.

Довгий час Анатолій вважався зниклим безвісти. Рідні до останнього не втрачали надії, але доля була невблаганною. Вчора тіло Героя навіки упокоїлося в рідній землі.

Чотири місяці він не дожив до свого  38-річчя. Абсолютно мирна людина, яка понад усе любила свою родину, мріяла про незалежну Україну.

Тому так болісно Анатолій сприйняв звістку про повномасштабну війну. 22 листопада 2023 року його призвали.

Все життя він любив вчитися, згадують його колеги. Спочатку опановував тонкощі справи автослюсаря, потім – електрослюсаря на шахті «Козацька» КЗРК ( колишня «Гвардейська»). Його заслужено поважали – за відповідальність, наполегливість і фаховість.

Ніс службу гранатометника у 2-му десантно-штурмовому відділенні 1-го десантно-штурмового взводу, 8-ї десантно-штурмової роти, 2-го десантно-штурмового  батальйону військової частини А0224. На жаль, 2 січня під час виконання бойового завдання Анатолій Гуржа зник безвісти…

«Керівництво, трудовий колектив  АТ «КЗРК»  щиро поділяє горе родини Анатолія Гуржи та схиляє голови у великій скорботі. Дякуємо батькам за виховання гарного та мужнього сина. Світлі спогади про Анатолія Леонідовича назавжди залишаться в наших серцях. Ми пам’ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя», – з пошаною написали на сторінці Криворізького залізорудного комбінату.

Вічна слава та шана Героям, які віддали своє життя за незалежність України!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі