test

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі двоє підопічних наркодиспансеру побилися через лікаря

Подія сталася 6 червня о 10:30 на території КП «Криворізька багатопрофільна лікарня з надання психіатричної допомоги «ДОР». Зазвичай у цей час там збираються громадяни й громадянки, які є учасниками замісної підтримувальної терапії з обов`язковим щоденним прийомом препарату.

У якийсь момент фігурант справи побачив, як один пацієнт спілкується з лікарем, і йому здалося, що наркозалежний образив медика. Чоловік кинувся заступатися за людину в білому халаті, лаючись на кривдника.

Останній, в свою чергу, не забарився з відповіддю – і собі облаяв захисника. Тоді обвинувачений схопив із землі камінь та жбурнув у візаві. Той відхилився, але на нього вже чекав уламок цеглини.

Цього разу кусок цементу потрапив прямісінько в обличчя пацієнта. Ураховуючи той нюанс, що категорія учасників конфлікту – це люди з невиліковними хворобами, то довелося звертатися до лікарів і викликати поліцію.

Цю справу розглядав 26 червня Тернівський районий суд і покарав громадянина за ст.125 ч.1 КК України у виді накладення штрафу в розмірі 850  гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі