Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік заборгував більше 200 тисяч своїм синам

Маючи двох синів, чоловік із 2013 року зволікає виплатами на їх утримання. Незважаючи на те, що виконавчий лист чітко регламентує розмір аліментів: 1/6 частина від усіх доходів щомісячно до повноліття кожної дитини.

Таким чином станом на кінець березня 2024 року заборгованість склала 241 293, 56 гривень. Мати дітей звернулася до суду в квітні, а розгляд справи відбувся 5липня.

У своєму рішенні суддя Тернівського районного суду підкреслив, що в узагальненому науково-консультативному висновку Вищого адміністративного Суду України зазначалось, що під час закриття провадження у справах про адміністративні правопорушення у зв`язку із закінченням строків притягнення до адміністративної відповідальності, передбачених ст. 38 КУпАП, вина особи не встановлюється.

Таким чином, на момент розгляду справи про адміністративне правопорушення сплив трьохмісячний строк накладення адміністративного стягнення, передбаченого ст. 38 КУпАП, тому суддя закрив провадження, на підставі п. 7 ст. 247 КУпАП.

Тепер, щоб горе-батько почав сплачувати гроші на утримання дітей ще й поніс покарання за не виконання зобов’язань, потрібно знову звертатися в суд і чекати засідання та рішення.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі