Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Рудник “Суха Балка” Ярославського ввів у роботу два нові блоки з видобутку залізної руди

Рудник “Суха Балка”, що входить до групи DCH Олександра Ярославського, увів у експлуатацію в червні два нових блоки з видобутку залізної руди на обох шахтах підприємства.

Про це повідомили в Інтерфакс-Україна.

Згідно з інформацією в корпоративній газеті DCH Steel у четвер, сумарні запаси рудної сировини двох нових блоків становлять 157 тис. тонн.

Водночас уточнюється, що на шахті ім.Фрунзе підготовлено блок 45-51 покладу “Дружба” на горизонті “мінус” 1210 м. Руда покладу “Дружба” має високі якісні характеристики. Запаси сировини в новому блоці становлять 30 тис. тонн, видобути їх планується протягом трьох місяців.

На шахті “Ювілейна” введено в експлуатацію блок 36-40, розташований на першому підповерсі покладу “Гніздо 1-2” горизонту “мінус” 1420м із запасами руди 127 тис. тонн. Новий блок забезпечить стабільну роботу шахти упродовж чотирьох-п’яти місяців.

Від початку 2024 року на руднику введено в експлуатацію сім нових блоків із загальними запасами 805 тис. тонн руди.

Рудник “Суха Балка” – одне з провідних підприємств гірничодобувної галузі в Україні. Видобуває залізну руду підземним способом. До його складу входять шахти “Ювілейна” та ім. Фрунзе.

Група DCH у травні 2017 року придбала рудник у групи Evraz.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи