Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі суд зобов’язав горе-батька утримувати 7-річну доньку

Радість батьківства подружжя відчуло у лютому 2017 року, бо тоді у них народилася донечка. Проте щастя шлюбного життя тривало недовго.

Наразі чоловік і жінка розлучені, дитина проживає з матір’ю. А от біологічний і фактичний батько участі у виховані доньки не бере. Також дорослі не змогли домовитися й про матеріальну підтримку дитини, бо добровільно батько не виділяв ніякого грошового забезпечення.

Жінка звернулася до суду і вже за пару місяців отримала рішення на свою користь.

Горе-батьку суд нагадав, що відповідно до ст. 180 СК України, батьки зобов`язані утримувати дітей до досягнення ними повноліття. А також роз’яснили про ч. ч. 1, 2 ст. 27 Конвенції ООН про права дитини від 20 листопада 1989 року, яка ратифікована Постановою Верховної Ради України №789ХІІ (78912) від 27 лютого 1991 року та набула чинності для України 27 вересня 1991 року: держава визнає право кожної дитини на рівень життя, необхідний для фізичного, розумового, духовного, морального і соціального розвитку дитини. Батьки або інші особи, які виховують дитину, несуть основну відповідальність за забезпечення в межах своїх здібностей і фінансових можливостей умов життя, необхідних для розвитку дитини.

Таким чином, Інгулецький районний суд міста Кривого Рогу зобов’язав чоловіка сплачувати  аліменти на утримання дитини у розмірі 1/4 частки з усіх видів його заробітної плати (доходу), щомісячно, але не менше, ніж 50% прожиткового мінімуму на дитину відповідного віку, починаючи з 14 травня 2024 року і до повноліття дитини.

Також відповідач повинен сплатити в дохід держави судовий збір у розмірі 1 211 грн 20 коп.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі