Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Під Кривим Рогом жінка наловила раків на 800 000 гривень

29 липня 2024 року рибпатрульні Дніпропетровщини викрили грубе порушення правил рибальства на р. Інгулець, поблизу с. Лозуватка, Криворізького району Дніпропетровської області.

Громадянка здійснювала вилов раків ручним збиранням за допомогою маски та ластів для плавання. У таки спосіб порушниця наловила 241 екземплярів раків, чим перевищила добову норму улову. Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів склала 4 кг. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 803 012 гривень.

Про це повідомляє пресслужба Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

На затриману було складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Маску та ласти вилучено інспектором рибоохорони до рішення суду. Незаконно добуті водні біоресурси передано суб’єкту господарювання, з яким укладено договір про відповідальне зберігання продукції.

В Управлінні Держрибагентства у Дніпропетровській області функціонує телефонна «гаряча лінія»: (096) 400-02-50. Про порушення Правил рибальства та порядку придбання чи збуту риби прохання повідомляти за вказаним номером телефону.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи