Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік уникав мобілізації з чужими документами

Як пояснює сам підсудний, він мав намір уникати мобілізації, проте хотів вільно ходити містом і не боятися зустрічі з представниками ТЦК та поліції. Тому, коли в березні на ринку «Північний» на вул. Щепкіна знайшов чуже водійське посвідчення, відразу визначив для себе план дій.

Оскільки документ був старого зразка, то чоловік лише замінив чуже фото на своє, а ще й кульковою ручкою домалював знаки печатки. Аферист чомусь вирішив, що на це ніхто не зверне уваги, але прорахувався.

У травні він перебував на площадці біля житлових будинків, де о 19:00 був зупинений працівниками поліції. На вимогу надати документ, який би підтверджував особу, містянин і протягнув підробку. Звичайно, сліди рукотворної мазні викликали ряд запитань.

Виявилося, що чоловік до 2022 року неодноразово перебував за гратами, відбуваючи покарання за шахрайство та інші злочини.

26 липня 2024 року Жовтневий районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у скоєнні кримінального проступку, передбаченого ч.4 ст. 358 КК України, та призначив йому покарання у виді обмеження волі на строк 1 рік 6 місяців, але з іспитовим строком.

Також підсудний повинен сплатити  на користь держави документально підтверджені витрати на залучення експерта у сумі 1 514,56 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі