Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі оприлюднили проєкт управління відходами міста

Криворізька міська рада розробила й оприлюднила проєкт документа державного планування «Місцевий план управління відходами в м. Кривому Розі» (далі – МПУВ) та звіт про стратегічну екологічну оцінку.

Він буде діяти 10 років.

Метою МПУВ є забезпечення сталого управління відходами в Кривому Розі та впровадження стратегічного планування, здійснення заходів у сфері управління відходами без спричинення шкоди навколишньому природному середовищу та загрози здоров’ю людей.

Основними завданнями МПУВ є конкретні суспільні, інституційні, організаційно-технічні, регуляторні, освітньо-виховні, технологічні та технічні, екологічні заходи, які сформовані на основі заходів, передбачених Національною стратегією, Національним і Регіональним планами управління відходами, та спрямовані на реалізацію державної та місцевої політики у сфері управління відходами. 

МПУВ охоплює всі види діяльності у сфері управління відходами на території Криворізької міської територіальної громади.

Про це повідомляється на сайті виконкому Криворізької міської ради.

Таким чином, громадські обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» заплановано з 31 липня по 30 серпня 2024 року.

Якщо містяни бажають надти пропозиції і зауваження в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді), то зробити це можна до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Управління екології виконкому Криворізької міської ради (50101, Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, площа Молодіжна, 1, ел. пошта: [email protected], [email protected]). 

Щодо громадських слухань, то вони відбудуться 15 серпня о 14:00 у режимі онлайн.

Більш детально із документами можна ознайомитися за покликаннями:

Проєкт документа державного планування (ДДП) «Місцевий план управління відходами в м. Кривому Розі»;

Звіт про стратегічну екологічну оцінку документа державного планування «Місцевий план управління відходами в м. Кривому Розі» (ДДП).

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі