Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі суд оштрафував працівника ДУЕТа

Як значиться у матеріалах досудової справи, обвинувачений – чоловік із вищою освітою, працює інженером комп`ютерних систем у Криворізькому технічному фаховому коледжі ДУЕТ, раніше не мав проблем із законом.

Проте на робочому місці не втримався – і побив колегу. Пригода сталася 2 липня приблизно о 15:40, коли обидва перебували на технічному поверсі приміщення гуртожитку КТФК ДУЕТ.

У ході спілкування між ними, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, стався словесний конфлікт. І тоді обвинувачений застосував кулаки. Потерпілий у цей час стояв на металевій дробині поміж 5-им та технічним поверхами, але рука суперника дотягнулася до його голови, а точніше в область його лівої вушної раковини. Після першого відразу відбувся й другий удар кулаком правої руки в область лівої скроні потерпілого.

Медексперт визнав тілесні ушкодження легкими, а Дзержинський районний суд міста визнав громадянина винуватим у скоєнні кримінального проступку, передбаченого ч.1ст.125КК України, та призначив покарання у вигляді штрафу у розмірі 850 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі