Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік довів тещу до страждань

Більше року тривали знущання криворіжця над матір’ю його співмешканки. Офіційного шлюбу між чоловік і жінкою не було укладено, проте це не заважало домашньому тирану чинити насилля над тещею.

Так, наприклад, зранку 19 липня минулого року зять затіяв лайку, в ході якої принижував жінку поважного віку, погрожував їй фізичною розправою. Бідолашна викликала поліцію, яка склала  протокол про вчинення адміністративного правопорушення. Далі постановою Жовтневого районного суду містянина було визнано винним та притягнуто до адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП за вчинення домашнього насильства.

У квітні 2024 року знову в родину навідалась поліція, бо чоловік продовжив своє знущання. Тоді йому було заборонено у будь-який спосіб контактувати з постраждалою особою, але він проігнорував цю вимогу.

Психологічний тиск, шо призвів до моральних страждань пенсіонерки продовжувався майже щотижня до липня 2024 року. Зять довів тещу й до фізичних страждань, яке виразилося у погіршенні самопочуття та якості життя, супроводжувалося підвищенням артеріального тиску, проявів головних і серцевих болів, втраті повноцінного сну та відпочинку, у відчутті хронічного страху за своє життя.

1 серпня 2024 року Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.126-1КК України, та призначити громадянину узгоджене сторонами покарання за ст. 126-1 КК України у вигляді 240 годин громадських робіт.

Разом із цим, на підставі ст. 91-1 КК України поклав на підсудного в інтересах потерпілої особи від злочину, пов`язаного з домашнім насильством, заборону перебувати в місці спільного проживання строком на 1 місяць.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі