Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Його господар загинув на війні, сам він вижив після складних операцій: у Кривому Розі особливий пес Кай шукає нову люблячу родину (фото)

Страшна війна забрала життя його господаря, а хвороба не давала шансів і для самого чотирилапого.

Все почалось з того, що тварину збила машина. Військовий, який його підібрав, взяв кредит, аби врятувати песика. Під час лікування припустилися помилки – кістки на лапах невірно зросталися. Кай дуже страждав. Також він з’їв бинти, якими були перемотані його кінцівки. Це призвело до проблем зі шлунком. І в цей час на війні гине його господар…

Собаку від смерті почала рятувати мешканка Кривого Рогу Лілія Кривошапкіна. Жінка дуже перейнялась долею тваринки і зробила все, щоб він почав знову вірити в добро. Пес пережив декілька складних операцій, але, на жаль, одну лапку так і не врятували – ампутували. Іншу вдалося виправити за допомогою апарату Елізарова.

Не дивлячись на це, собака адаптувався до повноцінного життя та шукає новий дім. Він потребує не просто люблячу родину, а дуже відповідальних людей, які мають в серці доброту та силу зробити його знову щасливим.

«Пес дуже розумний. Навіть, коли ми прийняли непросте рішення про ампутацію лапки, він так розуміючи дивився нам в очі. Потім так прагнув до життя на шляху реабілітації. Знову вчився ходити. Собака добре ладнає з діточками. Всі у нашому дворі його полюбили», – зазначає Лілія.

Також містянка додала, що пес молодий – десь приблизно 3-3,5 років.

Якщо ви маєте чітке бажання мати вірного друга, телефонуйте: 096 215 17 70 (Лілія).

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі