Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Без паркана і без грошей: у Кривому Розі військовий став шахраєм

Маючи в планах отримати дармові гроші й нічого не робити, військовий чоловік придумав спосіб, як цього досягти. У листопаді 2023 року зайшов у спільноту в вайбері під назвою «Сільський чат», де й запропонував послуги будь-яких будівельних робіт.

Виконувати він нічого не збирався, оскільки перебував на службі, але переконливо відповідав на запити щодо робіт. Тому, коли зателефонувала жінка, він запевнив, що має досвід, уміє найскладніші завдання та готовий до виконання.

Замовниця розповіла, що хоче новий паркан і запитала про вартість. Так званий виконавець для виду підрахував приблизну вартість та витрати на матеріали і назвав суму – 9 000 гривень. Проте попросив переказати 5 000 за придбання матеріалів, а потім ще 4 000 авансом за роботу.

Жінка погодилася й отримала номер банківської картки. Як виявилося потім, це був рахунок дружини шахрая. На нього й було переказано гроші, що в подальшому допомогло встановити особу зловмисника.

Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянина винуватим у пред`явленому обвинуваченні за ч. 1 ст. 190 КК України і призначив  йому покарання  у вигляді штрафу у розмірі 34 000 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі