Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Криворізькому державному педуніверситеті розроблено й апробовано новий туристичний маршрут (фото)

Науково-педагогічні працівники Криворізького педагогічного завжди пропонують своїм студентам різноманітні цікаві інновації, розробляють нові методики й стратегії викладання. Особливо це стосується вивчення прикладних дисциплін, наприклад, спеціальності  «Туризм» і рекреації факультету географії, туризму та історії.

Наприкінці серпня 2024 року викладачі кафедри туризму та економіки КДПУ провели пішохідний туристичний маршрут новими місцями – невідомими стежками Хмельниччини, на яких відсутні марковані дороги і якими не ходять туристичні групи. Розробником, ідейним натхненником, організатором і керівником-інструктором став зав. кафедри, канд. географічних наук, доцент Володимир Казаков. У групі, яка складалася з 19 осіб, були як досвідчені туристи, так і початківці.

Про це повідомляє пресслужба КДПУ.

Пішохідний маршрут передбачав подолати відстань у 55 км й проходив мальовничими місцями Хмельниччини, а саме оглянуті каньйони річок Ушиця та Дністер; пам’ятка архітектури – садиба Скібневських (1870 р.); однойменний парк; водоспади Лотоки, Бурбун; природний лісовий заказник Сокілець; давня церква Покрови (1840 р.). Також група відвідала Бакотську затоку, скельний монастир і підземні джерела. Новий туристичний маршрут завершився в історичному й туристичному місті України – Кам’янець-Подільському.

Для того, щоб опанувати спеціальність «Туризм» студентам потрібна ґрунтовна теоретична та практична підготовка. Різноманітні навчальні дисципліни, які пропонуються студентам, стануть у пригоді майбутнім організаторам та менеджерам туристичної галузі, екскурсоводам і керівникам туристичних агенцій.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі