Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

«Не служив – застрелю»: у Кривому Розі військовий пістолетом погрожував містянину

Ця подія сталася 25 липня о 9:30 поблизу зупинки громадського транспорту «Дружба». Саме там, а точніше в районі вулиці Магістральна, знаходився військовий і його неприятель.

Про чоловіка в пікселі відомо, що він уродженець Рівненської області, служить на посаді водія-зарядника. Із потерпілим мав давній конфлікт, який ґрунтувався на тому, що криворіжець не проходив військову службу.

Того ранку солдат приніс із собою травматичний пістолет марки Flarm, який при зустрічі з опонентом дістав із сумки на направив на людину. Спочатку між чоловіками була відстань приблизно 2 м, проте чоловік зі зброєю постійно наближався, тримаючи пістолет на рівні голови суперника.

Роблячи кроки вперед, військовий супроводжував свої наміри вистрілити нецензурною лайкою. Коли він наблизився майже впритул, чоловік навпроти зреагував і відвів руку зловмисника з пістолетом угору. Майже за лічені секунди до них підбіг випадковий свідок і допоміг вирвати пістолет із рук.

Далі був виклик поліції, затримання військового та вилучення зброї.

Дії обвинуваченого органом досудового розслідування кваліфіковано за ч.1 ст.129 КК України – погроза вбивством, якщо були реальні підстави побоюватися здійснення цієї погрози.

Довгинцівський районний суд міста визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.129 КК України, та призначив  йому покарання у виді обмеження волі строком на 1 рік з іспитовим терміном.

Також він повинен компенсувати процесуальні витрати за проведення експертизи у розмір 1 514 гривень 56 копійок на користь держави.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі