Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Стало відомо, чому в будинку жителя Кривого Рогу вибухнула граната

Як пояснював сам потерпілий чоловік, боєприпас він знайшов у кущах по вулиці Запорізькій пізно ввечері 1 червня. Коли роздивився предмет, то зрозумів, що тримає в руках гранату Ф-1.

Вирішив уже вдома розібратися зі знахідкою, тому й приніс вибухівку в житло. Крутив-вертів у руках, поки не стався вибух. У результаті містянин отримав серйозну травму руки, тому на місце пригоди опівночі прибули всі необхідні для порятунку служби.

На потерпілого та одночасно й винуватця трагедії було складено відповідні протоколи, розпочато кримінальне провадження, яке закінчилося вироком суду.

Так, 5 вересня 2024 року Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винуватим  у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України – незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами, та призначив йому покарання у вигляді 3 років позбавлення волі, але з випробуванням 1 рік.

Також підсудний повинен сплатити на користь Державного бюджету України процесуальні витрати на залучення експерта, у сумі 3 029,12 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи