Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Як у Кривому Розі «внук Остапа Бендера» велосипед украв

Чоловік, маючи талант актора та кримінальний досвід, вирішив знову випробувати долю. Цього разу жертвою обрав хлопця на велосипеді OPTIMA DRIVE вартістю 5 825 гривень.

2 серпня о 16:00, проходячи поблизу Криворізької гімназій №42 по вулиці Каштановій у Тернівському районі, побачив раніше малознайомого на велосипеді. Чоловіки, за ініціативою зловмисника, почали спілкуватися. Власне, фігурант справи став розпитувати про велобайк, оскільки, нібито, мав наміри й собі такий придбати.

Далі попросив власника дозволити йому зробити тестдрайв, а отримавши дозвіл, сів на  двоколісний девайс і чкурнув із виду.

Коли через певний проміжок часу зловмисник не повернувся, то потерпілий звернувся в поліцію. Там він і дізнався, що підозрюваний у 2020 році мав судимість за грабіж, поєднаний із проникненням у житло. Тоді за вироком Корабельного районного суду Миколаєва із 4 років тюрми злодій відбув покарання 1 рік і 21 день. Умовно-достроково уродженець Маріуполя вийшов на волю у вересні 2023 року й оселився у Кривому Розі.

10 вересня 2024 року Тернівський районний суд міста визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.190 КК України – шахрайство.

Підсудному призначено узгоджене сторонами покарання  – 2 роки позбавлення волі, але з випробуванням на той самий термін, якщо він протягом визначеного судом іспитового строку не вчинить нового кримінального правопорушення і виконає покладені на нього обов`язки.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі