Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі чоловік заступився за дівчат, але отримав судимість за кривду підлітка

3 червня приблизно о 18:40 чоловік перебував удома та почув гамір у дворі багатоповерхових будинків. Визирнувши у вікно, він побачив компанію хлопців та дівчат.

Молодь галасувала, оскільки хлопці словесно ображали дівчат, а коли містянин зробив їм зауваження, то у відповідь отримав непристойні жести.

Чоловік вийшов у двір та продовжив зупиняти зухвальство підлітків, проте ті не звертали увагу на це. Тоді він погнався за неповнолітніми й наздогнав одного.

Хлопець упав на асфальт і забився щелепою, але це не спинило дорослого. Він схопив підлітка за комір футболки та почав вести до батьків, стискаючи парубку шию. По дорозі ще декілька разів ударив рукою в надлопаткову область ліворуч.

Батьки потерпілого відреагували на дії чоловіка заявою в поліцію. Судмедексперт зафіксував тілесні ушкодження у вигляді синців в області суглобового відростку нижньої щелепи праворуч, на боковій поверхні шиї праворуч, в надлопатковій області ліворуч, які виникли від дії тупого твердого предмета (предметів) з обмеженою травмуючою поверхнею, за механізмом – удар (удар-стиснення). Їх кваліфікували як легкі, що мають незначні скороминучі наслідки.

Таким чином чоловік став обвинуваченим у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.125 КК України, за ознаками умисного легкого тілесного ушкодження.

11 вересня Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу призначити громадянину покарання у вигляді громадських робіт на строк 120 годин.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі