Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

«Суха Балка» завершила ремонт скіпової підйомної машини шахти «Ювілейна»

Під час цієї зупинки виробництва були також заплановані ремонти обладнання й устаткування на інших дільницях.

Рудник «Суха Балка», що входить до складу групи DCH, завершив складний ремонт з відновлення скіпової підйомної машини на шахті «Ювілейна».

Про це йдеться в корпоративній газеті DCH Steel.

Основну роботу з відновлення механізму машини становив процес заміни корінного під­шипника. Це деталь вагою 4 т, діаметром 1,5 м.

Водночас, під час зупинки агрегату були також заплановані ремонти обладнання й устат­кування на інших дільницях. В подрібнювальному комп­лексі було замінено полотно пластинчатого живильника П2-15-30, також підсилили ме­талоконструкції з частковою заміною футерування на бор­тах живильника.

На подрібнювальній фабриці займалися ремонтом облад­нання, конвеєрних стрічок. На дільниці шахтного транспорту оновлювали колію на горизонті -1420 м по відкаточним вироб­кам, ремонтували рудний пе­рекидач, замінювали галь­мівну систему устаткування, міняли рейковий шлях. Енергетики провели реві­зії підстанцій, силових тран­сформаторів, шинних мостів та іншого електричного облад­нання.

«Для виконання ремонту в за­значений строк було залучено 50 працівників. Це дозволило підприємству вчасно поновити видобуток», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Суха Балка» оновила усі шахтні скіпи на шахті «Ювілейна». Загалом, в стволі шахти працюють два такі агрегати, перший з яких було замінено на початку року, а другий – в липні. Скіпи «Ювілейної» мають унікальні технічні характеристики: довжину 15 м, об’єм 25 м куб та вантажопідйомність 53 т. Зазвичай шахтарі використовують скіпи об’ємом 20 м куб.

Як повідомляв GMK Center, рудник за підсумками 2023 року видобув майже 931 тис. т товарної залізної руди. Протягом минулого року підприємство працювало в режимі максимального заощадження ресурсів. Зокрема, на промислових майданчиках власноруч відновлювали устаткування, продовжили реалізацію програми з модернізації обладнання.

У 2024 році підприємство планує збільшити видобуток товарної залізної руди на 20% у порівнянні з 2023 роком – до 1,134 млн т.

Рудник «Суха Балка» спеціалізується на видобутку залізної руди підземним способом і має потужність близько 3,1 млн т на рік, до його складу входять шахти «Ювілейна» та ім. Фрунзе.

Джерело: gmk.center

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі