Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі солдат викруткою поранив чоловіка

У матеріалах цієї справи значиться, що на місці пригоди було вилучено екстракт канабісу загальною масою 0,1655 грамів, скляну колбу, дві частини пластикової пляшки, пластиковий ковпачок, металевий ковпачок, металеву трубку.

Щодо учасників пригоди, то ними виявився солдат військової частини та його колега. 11 червня близько 22:10 обидва знаходилися поблизу будинку в Тернівському районі, де між ними виникла сварка.

Тоді зловмисник схопив викрутку та штрикнув опонента один раз в область обличчя, потім в ліве плече, грудну клітину та черевну порожнину. Таким чином потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді непроникаючого колото-різаного поранення грудної клітини зліва, непроникаючого колото-різаного поранення передньої черевної стінки, різаної рани підборіддя, різаної рани лівого плечового суглоба, які відносяться до легких тілесних ушкоджень, які спричинили короткочасний розлад здоров`я.

Ці умисні дії військового орган досудового розслідування та суд кваліфікували за ст. 125 ч. 2 КК України за ознаками умисного легкого тілесного ушкодження, яке спричинило короткочасний розлад здоров`я.

Обставиною, яка згідно ст. 66 КК України пом`якшує покарання обвинуваченому, суд вважає його щире каяття в скоєному. Передбачених ст. 67 КК України обставин, що обтяжують покарання обвинуваченому, судом не було встановлено.

Обвинувачений за місцем проходженням служби характеризується посередньо.

16 вересня 2024 року Тернівський районний суд м. Кривого Рогу визнав громадянина винуватим і призначив покарання у виді штрафу в розмірі 75 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а саме 1 275 гривень.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі