Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Три ліцеї Кривого Рогу увійшли до «десятки» найкращих у регіоні за підсумками НМТ

Інформаційним освітнім ресурсом «Освіта.ua» був складений рейтинг міст, регіонів, навчальних закладів за результатами національного мультипредметного тесту 2024 року.

У якості вихідних даних для укладання рейтингу використані результати національного мультипредметного тесту, отримані випускниками шкіл у 2024 році.

Як і минулого року, учасники проходили тестування в умовах воєнного стану. Випускники показували знання з 3-х обов’язкових предметів: української мови, математики, історії України, та одного предмета на вибір. Це відбувалося у формі компʼютерного тестування з використанням лише завдань із закритою формою відповіді.

Так, за повідомленнями Українського центру оцінювання якості освіти, усі учасники отримали свої результати.

Щодо рейтингу за підсумками складених тестів, то серед десяти найкращих закладів Дніпропетровської області є ліцеї Кривого Рогу.

На 5-му місці Криворізький ліцей №95 Криворізької міськради із рейтинговим балом 130.2. 7-ме місце посів Криворізький ліцей №129 Криворізької міськради, отримавши бал 129.9. До когорти «десятки» увійшов і Криворізький ліцей №35 “Імпульс” Криворізької міськради, який посідає 9-те місце в регіоні, маючи рейтинг на рівні 129.5.

Якщо взяти до уваги Дніпропетровську область, то регіон посів 14 місце. НМТ складали 11 998 учнів з 423 навчальних закладів. Загальний бал ЗНО складає 134,08, а НМТ — 45 974. 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі