Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі відкрили мурал на честь загиблого героя «Азову» (фото)

У Кривому Розі на вулиці Віталія Матусевича відкрили мурал, присвячений пам’яті загиблого воїна Данила «Казіми» Козінчука. 

Про це повідомив портал krivbass.city.

Мурал створила художниця та волонтерка Анастасія Щербак за ініціативи громадської організації «СЛОН». За її словами метою муралу є нагадування про Данила та тисячі інших загиблих воїнів, які захищали нашу свободу та незалежність. 

«Його смерть – це не просто втрата, а жертва заради нас із вами та майбутнього України», — зазначила Анастасія Щербак, активістка ГО «СЛОН».

Данило Козінчук, відомий під позивним «Казіма», пішов добровольцем до «Правого сектору» в перший день війни. Пізніше він служив гранатометником у 129 бригаді ТрО, а у квітні 2023 року приєднався до третього батальйону 12 бригади оперативного призначення «Азов». Він боровся за свободу України на різних фронтах, від Херсонщини до Луганщини, віддавши своє життя у 22 роки.

«Я вважаю, що про наших Героїв треба памʼятати завжди. Дякую активістам та небайдужим людям, що залишають такі знаки памʼяті для наших мешканців», – ділиться Людмила, жителька сусіднього дому.

Цей мурал стане символом пам’яті та шани всім, хто віддав своє життя за Україну, й назавжди залишиться частиною історії міста та країни.

Джерело: krivbass.city

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи