Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

В останню путь у Кривому Розі сьогодні провели «арейця» Віктора Клименка

На Центральному кладовищі вчора, 24 вересня, попрощались зі стрільцем Віктором Клименком. Воїн встиг прослужити всього два місяці. Загинув на Курщині.

Новоолександрівська громада і село Михайлівка провели в останню путь свого односельця. Ховали його у Кривому Розі, адже від рідного села людей на Херсонщині залишилось лише згарище.

Олександр Григорович – батько Віктора. Згадує, що син дуже переймався долею України, хотів, щоб вона була вільною.

«Син був дуже працьовитий, бо виріс у селі. Служити пішов сам.  Останній раз на зв’язок виходив 15 вересня, а 16-го ми дізнались, що його вбили», – каже батько.

 Курський напрямок став останнім у військовій географії Віктора Клименка. 

«Віктор був  доброю і чинною людиною, завжди доброзичливий, завжди відповідальний. Прослужив лише два місяці. Це – війна. Сьогодні пішов, а завтра можеш повернутися на щиті», – говорить староста села Михайлівка Віктор Довгий.

«Наше село деокуповане, але вщент спалене росіянами. З лівого берега щодня – дрони, артилерія, міномети. Жити тут не можна. В нашій Новоолександрівській громаді поховати можна лише  в степових селах. Тому родина Віктора, яка мешкає зараз у Кривому Розі, вирішила вчинити так», – пояснює староста.

Над могилою воїна віднині тріпочеться синьо-жовтий прапор. Той, за який Герой віддав своє життя.

У воїна залишилась дружина, троє дітей і батько.

Вічна слава і шана!

Джерело: ТРК Рудана

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі