Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі головний інженер поранив людину перочинним ножем

19 травня о 17:15 на території біля супермаркету «АТБ» в Тернівському районі зустрілися раніше знайомі чоловіки й жінки. Проте давні знайомі мали й давню неприязнь: містянка стала звинувачувати приятеля в тому, що він фотографував її без дозволу.

У цей час із торгової локації вийшов чоловік, який заступився за жінку. Після цього фігурантами справи стали двоє криворіжців. «Захисник» довго не церемонився, а дістав із кишені шортів перочинний ніж з лезом 10 см та відразу направив його до шиї опонента.

У результаті потерпілий отримав тілесні ушкодження у вигляді садна шиї, які згідно з висновком судово-медичного експерта відносяться до легких тілесних ушкоджень та мають незначні скороминучі наслідки, тривалістю не більше 6-ти днів. Таким чином, умисні дії головного інженера КП «Глеюватське»  кваліфіковані за ч.1 ст.125 КК України, за ознаками умисного легкого тілесного ушкодження.

Тернівський районний суд міста Кривого Рогу  визнав громадянина винуватим та призначити покарання у вигляді 100 годин громадських робіт.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі