Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Працівник гірничого департаменту АМКР Олександр Великий віддав життя за Україну

Олександр Великий прийшов працювати до «АрселорМіттал Кривий Ріг» у 1997 році. До виклику до лав ЗСУ у листопаді 2022 року він працював машиністом насосних установок цеху шламового господарства рудозбагачувальної фабрики гірничого департаменту.

Про це повідомили у пресслужбі підприємства.

Начальник зміни цеху шламового господарства Олександр Прокопчук розповів, що Олександр Великий був сумлінним працівником, на роботу якого не було нарікань.

«Саша перевівся до нашої зміни перед повномасштабним вторгненням, у 2021 році, – каже Олександр Прокопчук. Він мав чималий досвід, тож зразу показав себе як професіонал. Робота машиніста вимагає фізичної сили, але ще більше – вміння миттєво та правильно реагувати на різні ситуації. Олександр мав і те, й інше. Він завжди був спокійним, врівноваженим, з усмішкою на устах, ніколи не йшов на конфлікти, тому зразу ж здобув повагу у колег. Піти захищати Україну – то був його свідомий вибір. Звістка про його загибель приголомшила нас. Це непоправна втрата».

Солдат Олександр Великий загинув 11 вересня 2004 року поблизу Піщаного Куп’янського району, що на Харківщині. У загиблого залишилися дружина, два сини та донька.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям та колегам загиблого героя.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи