Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Схиляємо голови у жалобі: у Кривому Розі попрощалися з поліцейськими, які загинули внаслідок російської атаки

Вчора, 30 вересня, в останню путь провели співробітників поліції Сніжану Павлюк, Олександра Азарова та Артема Баландіна.

Поліцейські Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській та Донецькій областях зазнали смертельних поранень внаслідок ворожого удару по будівлі районного управління поліції. Вони вірно служили українському народові, захищали людей, розслідували злочини, чесно та сумлінно несли службу. 27 вересня під час виконання службових обов’язків їх життя трагічно обірвалося.

30-річний Олександр Азаров родом з Краматорська. Під час війни служив на Донеччині, останнім часом виконував обов’язки за місцем тимчасового несення служби на Дніпропетровщині. 27 вересня оперативник перебував на добовому чергуванні. Цей ранок став останнім в його житті….

Старший оперуповноважений ГУНП в Донецькій області присвятив 9 років свого життя служінню українському народові та до останнього подиху залишався вірним присязі. У поліцейського залишились батьки, дружина та двоє дітей: 8-річна донька та дворічний син.

Гідним, порядним і справедливим  запам‘ятали колеги 24-річного Артема Баландіна. Всі сподівання і мрії  молодого  хлопця враз обірвала росія. Його тіло  рятувальники знайшли останнім.

Оперуповноважена  Сніжана Павлюк в органах внутрішніх справ пропрацювала 16 років. Ракетний удар осиротив двох її дітей.

Навіки попрощатися та віддати шану загиблим поліцейським прийшли керівники поліції області та району, друзі та колеги, близькі та рідні. Пам’ять полеглих вшанували хвилиною мовчання.

Після церемонії прощання, поліцейських поховали на кладовищах міста Кривий Ріг.

Висловлюємо щирі співчуття з приводу непоправної втрати.

Світла пам’ять і вічна слава!

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі