Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Вийшов із тюрми і знову сів: у Кривому Розі через ревнощі чоловік підрізав конкурента

12 серпня о 15:00 чоловік із кримінальним минулим прийшов у гості до своєї знайомої жінки. Із останньою він мав стосунки та планував спільне майбутнє.

Проте в її квартирі знаходився інший чоловік, до якого й приревнував фігурант справи. Він не став терпіти присутність конкурента, а тому дістав із сумки ніж та наблизився впритул до візаві.

Спочатку один удар наніс в область черевної порожнини, а другий – у шию.

Рани були глибокі, але дозволили потерпілому не втрачати свідомості. Він навіть самостійно вийшов із житла й дійшов до найближчого магазину та попросив викликати швидку допомогу. Пораненого вчасно доправили до КП «КМКЛ № 2» й пролікувати.

У результаті злочинних дій чоловікові було спричинено тілесні ушкодження у вигляді: проникаючого колото-різаного поранення черевної порожнини з ушкодженням тонкої кишки, брижі, сигмоподібної кишки, гемоперитонеум, що відноситься до категорії тяжких тілесних ушкоджень.  

Наступного дня підозрюваного затримали, і він перебував під вартою до оголошення вироку. Жовтневий районний суд міста визнав громадянина винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 КК України, та призначив йому узгоджене сторонами кримінального провадження покарання у виді позбавлення волі строком на 6 років.

Прикметно, але у березні 2024 року він звільнився з Синельниківської виправної колонії № 94 по відбуттю строку покарання, де знаходився з 2019 року за грабіж та побиття людини.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі