Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Історичне фото: Дівчата Криворіжжя продають в’ялену рибу

В історичному пабліку Криворізька старовина поділилися унікальною світлиною.

«Південне Криворіжжя, початок ХХ століття. Рахманівські дівчата продають в’ялену рибу біля станції «Рахманівка». Фото Едуарда Карловича Фукса», – прокоментував модератор проєкту це фото.

“Босые. грязные. голодные. ничего через лет 15 сядут за парты. выучатся да и пойдут на работу стаж зарабатывать…другой смысл в жизни приобретут”, – прокоментувала Евгения Торова.

“це ж нащадкі виграних у карти або обмінених на собак людей п’яницею паном Рахмановим”, – відповів експерт пабліку Станислав Пикуль.

Наталія Саранчук додала: “але все одно босі, а через ще 15 років ще й голодні, але вже всі, бо всіх уравнялі. Дехто взагалі не доживе

П.С. погляньте на фото селян та робітників країн Європи у середині – наприкінці 19 ст там часто картина теж не відрізнялася. Криворіжжя у той час було у складі рос імперії, і прогрес у ній відставав від європейського світу, тим паче для українських земель, які вони вважали провінцією і нижчим сортом. Ще у 19 ст. бідність, відсутність освіти, дитяча праця та недоїдання були повсюдними у країнах світу. Не було розвиненого середнього класу, трудових прав, виборчого права, доступної медицини для всіх і т.д. З сер-кінця 19 ст у Європі та США починаються зміни. Радянська влада була у цьому не першою, не єдиною і вже оочно не кращою. І по факту, результат капіталістичних країн Європи та США у добробуті і захисті прав у тому числі і трудових, вже у 30-х роках 20 сторіччя показав куди вищій результат, ніж у совєтськом союзі, і далі ця тенденція збереглася”.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи