Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі жінка під час променаду запаслась забороненою рослиною

На початку жовтня минулого року містянка вирішила прогулятися на свіжому повітрі, а тому попрямувала на мікрорайон Карачуни. Вулицею Прорізною дійшла до водоспаду, де помилувалася природою.

Йдучи додому, помітила кущ коноплі та зірвала гілку. Рослину обережно замотала в папір і поклала в сумку. Вдома рослину висушила, потім ще прогладила праскою та перетерла. Речовину обережно спакувала й поклала на полицю.

Пізніше увесь цей процес правоохоронці визначать як «незаконно придбала небезпечний наркотичний засіб канабіс» і «виготовила та зберігала наркотичний засіб за місцем свого мешкання».

Рано-вранці 28 листопада у неї вдома було проведено санкціонований обшук, під час якого в квартирі на кухні (поверх шафи), розташованої над мийкою, виявлено та вилучено у паперових згортках, полімерних пакетах та інших ємностях висушену речовину зеленого кольору рослинного походження. Відповідно до висновку експерта, маса канабісу в перерахунку на суху речовину становила 11,587 г.

Дії криворіжанки було кваліфіковано як кримінальний проступок, передбачений ч. 1 ст. 309 КК України, за ознаками: незаконного придбання, виготовлення та зберігання наркотичного засобу без мети збуту.

Центрально-Міський районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянку винуватою у пред`явленому обвинуваченні і призначив їй покарання у вигляді 2  років обмеження волі, але з іспитовим терміном на 1 рік.

Також осудну працівницю КП «Міський Тролейбус» суд зобов’язав сплатити в казну держави за проведення експертиз 5 258 гривень.

новини Кривий Ріг liFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи