Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

У Кривому Розі багатодітна мати озброїлась пістолетом

18 червня в квартиру до мешканки Покровського району, матері трьох дітей, завітали правоохоронці з метою санкціонованого обшуку. У результаті в шафі спальної кімнати було знайдено пістолет моделі CARRERARS34 калібру 9мм Р.А.К.

Документів на зброю жінка не мала, слідчим пояснила, що ще в травні знайшла біля під’їзду й вирішила принести додому. Щоб діти не поранилися, то заховала подалі.

За результатами експерта, пістолет виявився виробництва Туреччини, перероблений шляхом видалення з каналу ствола захисного елементу, що перешкоджає стрільбі кінетичними снарядами та заглушення газовідвідного отвору. Конструкція пістолету дозволяє робити постріли сигнальними (шумовими), газовими патронами, а також зарядами, що складаються з сигнального (шумового) патрона в патроннику, і круглої кулі зі сплаву на основі свинцю діаметром до 6 мм, заряджання якої проводиться з дульної частини ствола окремо від патрону. При проведенні пострілів методом роздільного заряджання забезпечується достатня вражаюча здатність відстріляних з наданого пістолета снарядів (куль). Пістолет для проведення пострілів придатний.

Жовтневий районний суд міста Кривого Рогу визнав громадянку винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України, та призначив їй узгоджену міру покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років, але з іспитовим терміном 1 рік.

Пістолет моделі CARRERA RS34, суд розпорядився знищити, а підсудну зобов’язав сплатити на користь держави 1514,56 гривень за проведення експертизи зброї.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі