Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

ДТЕК Дніпровські електромережі робить все можливе, щоб відключення світла тривало не більше, ніж 4 години

Однак воно може повторитись протягом доби дня через 4 години, якщо Укренерго не відмінить застосування стабілізаційних відключень.

Наприклад, якщо ваш будинок відключався з 8 до 12 ранку, то якщо стабілізаційне відключення триватиме протягом дня, повторне відключення буде з 20.00 до 00.00.

Про це повідомили в ДТЕК Дніпровські електромережі.

Зверніть увагу: можлива невелика похибка у часі в межах додаткових 30-40 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

Список населених пунктів, котрих може стосуватися таке відключення, та графік розміщений на сайті та у соцмережах ДТЕК Дніпровські електромережі. Слідкуйте за оновленнями.

"Зазначаємо, що також трапляються аварії на розподільчих мережах з різних причин (перенавантаження, пошкодження сторонніми особами, тощо), через які наші споживачі можуть бути без світла. Якщо у вас після відключення за графіком не з’явилось світло в межах 4-4,5 годин – просимо повідомляти нам про це через канали комунікації: Viber та  Telegram бот, через наші сторінки в соцмережах Facebook. Ми зробимо все необхідне, щоб оперативно усунути аварію та повернути вам світло.

Для того, аби підтримати енергосистему, закликаємо всіх мешканців Дніпропетровщини споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії в пікові години навантаження зранку з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00.

Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів, – йде мова у повідомленні енергетиков.

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі