Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Мешканка Кривого Рогу: Оце тєло почало висловлювати невдоволення тим, що чує у себе за спиною українську мову

Депутатка міськради Наталія Шишка розповіла у соцмережі, як вперше в житті зіткнулася з ситуацією, коли хтось невдаволен, що вона розмовляє українською. Хоча вона робить це вже достатньо довго.

Історія, яка з нею трапилась у маршрутному таксі №223, сталася вчора, 23 жовтня. Жінка сіла зі своєю подругою у транспортний засіб та тихо говорила з нею про буденні речі.

«Аж раптом оце тєло (на фото) почало висловлювати невдоволення тим, що чує у себе за спиною… українську мову. Чесно, в реальному житті я зіткнулась з таким вперше. Коли ми поцікавились, у чому, власне, проблема, тєло сказало, що ми оскорбляєм єго слух «своєй украінской мовой», і послало нас на х…», – пише вона.

Далі Наталія зазначили, що така поведінка чоловіка обурила також інших пасажирів у салоні.

«Переважна більшість із них висловлювалась не на користь тєла з «ніжним"» слухом, а один молодий чоловік навіть заїхав йому ногою по яйцях. Через бійку в салоні водій пригрозив викликати поліцію. Але після того, як всі сіли на свої місця, дискусія не вщухла. Говорили про те, скільки російських шкіл не так давно було в Кривому Розі, за що воюють наші солдати, чи була в Україні війна до президентства Зеленського чи не було. Тєло знайшло у заповненій маршрутці одного однодумця, і вони вдвох постановили, що Зеленський не виконав своїх зобов'язань перед народом, тому що обіцяв про мир домовлятись хоч з чортом, а тепер не домовляється. «Ето всьо політіка. Но політіка ето одно, а простой народ – другоє», – заключило тєло, яке ще порозказувало, що воно поліглот і взагалі поляк, при цьому, з його слів, народилось у Кривому Розі.

«Так почалось все з того, що тобі, простому народу, оскверняла слух мова спілкування іншого простого народу,»- нагадали йому. На що тєло почало незграбно і без краплі щирості ізвіняться і заявило, що воно теж за Україну, но по-другому!

– Ах ти ж, колаборант! – на цих словах маршрутка знову опинилась за крок до бійки, бо осторонь уже не міг стояти інший чоловік, який від початку конфлікту сидів мовчки.

Але «тєло» швидко рушило на вихід.

Мені досі не віриться, що це все було насправді.

Хоча чому дивуватись? Адже Кривий Ріг – це електоральний анклав партії регіонів-опоблоку – блоку Вілкула та ОПЗЖ. Їхні політичні боси тепер носять інші «фуражки». Але виплеканий ними електорат у значній своїй частині нікуди не подівся, почувається осиротілим і намагається заявляти про себе», – написала Наталія Шишка.

 

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи