Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

На криворізькому напрямку дуже серйозно порушена логістика противника, – О. Вілкул

Брифінг начальника військової адміністрації Кривого Рогу О.Вілкула за підсумками 04.09.22 та тижня:

– Весь тиждень ситуація по всій лінії зіткнення на нашому напрямку була напруженою, динамічною, але її розвиток перебував та перебуває під повним контролем Збройних Сил України. За інформацією Генерального штабу ЗСУ та Оперативного командування "Південь" наші війська завдають точних ударів по складах боєприпасів, радіо-електронних станціях, засобам протиповітряної оборони, командно-спостережних пунктах та скупченнях живої сили та техніки противника. Завдяки майстерності наших військових льотчиків та ракетно-артилерійських підрозділів дуже серйозно порушена логістика противника щодо поповнення боєкомплектів та паливно-мастильних матеріалів. Практично всі переправи через річки Дніпро та Інгулець перебувають під вогневим контролем ЗСУ.
Є й інші успіхи наших військ, і можу сказати, що не один, але зможу розповісти про них після офіційної інформації від Генерального штабу ЗСУ, а військові надають інформацію про звільнені населені пункти лише тоді, коли ми в них міцно закріпилися.

Хочу подякувати в першу чергу військовим, але й нашим соціальним працівникам, працівникам швидкої допомоги, водіям комунальних установ, бо ми вже розпочали евакуацію місцевих жителів, які були під окупацією. У Кривій Ріг евакуйовано вже 32 особи.

–  За інформацією ОК "Південь", що надійшла вчора, нанесено 24 удари по опорних пунктах, районах зосередження живої сили та техніки орків, командних пунктах та транспортних шляхах. Продовжуються заходи із знищення запасів та резервів противника, ураження пунктів управління. Ворог зазнає значних втрат у живій силі та техніці.

–  Багато питань щодо радіаційної обстановки. Ситуація перебуває під постійним моніторингом , працюють всі наші вісім постів контролю. На території Криворізького району перевищення радіаційного фону не зафіксовано. Аномальних речовин та атмосферних явищ не спостерігається.

–  Обстановка у Кривому Розі повністю стабільна і перебуває під повним контролем Військової адміністрації міста та ЗСУ. У місті забезпечено роботу всієї інфраструктури, міського транспорту, комунальних підприємств, медичних та соціальних установ. Усі органи влади чітко та злагоджено виконують свої функції. Триває зміцнення оборони міста всіх лініях захисту. Також надається дуже серйозна допомога нашим частинам у матеріально-технічному забезпеченні. Ця робота ведеться постійно.

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі

Популярні новини