Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

За місяць енергетики ДТЕК повернули світло 72 тисячам родин Дніпропетровщини, що були знеструмлені через обстріли

Протягом серпня аварійно-відновлювальні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі повернули електропостачання у 72 тисячі домівок*, що були без світла через зруйновані лінії внаслідок бойових дій на Дніпропетровщині.

Про це повідомили у пресслужбі енергокомпанії.

"Наші фахівці приступають до робіт відразу коли отримують дозвіл від ЗСУ та ДСНС. Наша мета – забезпечити села та міста електроенергією, що необхідно для нормального життя мешканців регіону. З початку повномасштабного вторгнення російської федерації енергетики ДТЕК відновили електропостачання для 127 тисяч родин Дніпропетровської області", – заначили там.

На Дніпропетровщині зберігається висока інтенсивність обстрілів, через що регулярно пошкоджуються електромережі, а мешканці області лишаються без світла. За минулий місяць аварійно-ремонтні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі відновили електропостачання для 72 тисяч родин, що залишилися без електрики через зруйновані внаслідок обстрілів лінії електропередачі.

Найбільш складна ситуація залишається у Нікопольському та Криворізькому районах, які зазнають постійних атак окупантів. У деякі домогосподарства електропостачання доводиться повертати десятки разів через регулярні обстріли та пошкодження електрообладнання. Лише за останню добу відновили роботу електромереж у 3 населених пунктах, повернувши  світло у понад 2 тисячі тисяч осель їхніх мешканців.

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі відновлюють світло одразу, як отримують дозвіл від Збройних сил України та Служби з надзвичайних ситуацій. З початку повномасштабного вторгнення російської федерації енергетики повернули електроживлення у 127 тисяч домогосподарств Дніпропетровської області.

Нині без електропостачання залишається ще близько 1600 родин у 3-х населених пунктах області. Енергетики роблять все можливе, для того аби повернути світло в найкоротші терміни. Роботи будуть проведені, щойно наші фахівці отримають дозвіл на них від ЗСУ та ДСНС.

"Якщо у вас зникла електрика –  просимо повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Ми зробимо все можливе, що оперативно повернути вам світло.  Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та  Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним", – зазначили енергетики.

*з урахуванням домівок, які доводилося підключати повторно через обстріли.

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі