Всі новини про життя міста

У Кривому Розі реформують стратегію шкільного харчування

У Кривому Розі після серпневих комісійних обстежень харчоблоків загальноосвітніх навчальних закладів, проведених з метою встановлення готовності інфраструктури до нового навчального року, триває роз’яснювальна робота спеціалістами Криворізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області з питань організації харчування.

Про це повідомляє пресслужба відомства.

У вересні на базі Криворізької гімназії №35 «Імпульс»  відділом освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради проведено нараду, у якій взяли участь керівники закладів освіти, засновники та працівники, відповідальні за виробництво та обіг харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти.

Під час заходу обговорено актуальні питання організації безпечного та якісного харчування дітей.

Начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Криворізького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби в Дніпропетровській області Євген Мельник акцентував увагу присутніх на необхідності суворого дотримання санітарно-гігієнічних вимог при виробництві харчових продуктів, дотримання відповідних технологічних процесів, контролю температурних режимів як під час приготування, так і при постачанні харчових продуктів, дотримання правил особистої гігієни, режимів дезінфекції, впроваджених систем НАССР тощо.

У ході зустрічі надано методичні поради та відповіді на запитання учасників, зосереджено увагу на спільній відповідальності за збереження здоров’я учнів і вихованців.

Робота з надання відповідних консультації та рекомендацій триває у звичайному робочому режимі.

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Зворотній зв'язок в режимі реального часу
Переглянути всі коментарі

Powered by WordPress