Про пару закоханих не тільки один в одного, а ще і в їжу, розповів у соцмережі екс-депутат Криворізької міськради, активіст Юлій Морозов.
«Чи не найнестандартніша парочка Кривого Рогу Egor Bulychev і Tetyana Leonidova продовжує нелюдські експерименти над реальністю – вони готують темпуру прямо на Заріку. Просто неба. Причому навіть не біля Терри і не на початку Бродвея, а ближче до його кінця», – зазначив він.
Нестандартну їжу та нестандартних кухарів обговорювали і в коментарях.
«Нарешті я знатиму, що то за люди)бо завжди лише проходжу повз, не їм вуличної їжі, але ці люди мене зацікавили своєю несхожістю на більшість заріченських)пам'ятаю лив дощ, а вони там стояли і мені щиро хотілось попросити у всесвіту припинити той дощ, аби люди не мерзли», – написала журналістка Тетяна Полякова.
«Що таке темпуру, чі темпура, соромно признати, але, я не в курсі!?» – запитав Dmitrij Suvorov.
«це японська технологія приготування майже всього в спеціальному клярі і у фритюрі», – пояснив Юлий Морозов.
Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua
новини Кривий Ріг LIFE