Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Невакцинированным и по этой причине отстраненным от работы не будут оплачивать даже больничные – ФСС

В Кривом Роге в сфере образования с 8 ноября от работы отстранили 148 сотрудников: им не будут выплачивать заработную плату. Выяснилось, что и болеть эти люди будут «за свой счет».

По официальной информации Фонда социального страхования, материальная помощь по листам временной нетрудоспособности сотрудникам, которые были отстранены от работы по причине отказа или уклонения от обязательной профилактической вакцинации против COVID-19, проводиться не будет.

«Зверніть увагу, відсторонення від роботи працівників, для яких визначена обов’язковість щеплень проти СOVID-19, однак які відмовились від вакцинації, покликане убезпечити їх колег, відвідувачів, учнів, вихованців, студентів та інших від ризику інфікування та подальшого поширення коронавірусу SARS-CoV-2. Відмова від щеплень за відсутності абсолютних протипоказань наражає на небезпеку оточуючих.

Допомоги по тимчасовій втраті працездатності у вказаному випадку не фінансуються, оскільки відповідно до законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування покликані компенсувати заробіток застрахованої особи, втрачений нею за час лікування. У разі відсторонення від роботи з припиненням виплати заробітної плати працівника, який не дотримується вимог щодо обов’язкової вакцинації проти COVID-19, факт втрати заробітку через хворобу або травму в такий період відсутній», – идется в официальном сообщении на сайте Фонда социального страхования.

 

Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua

 

новости Кривой Рог LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі