Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

Користуватися Карткою криворіжця стане ще зручніше

Мер Костянтин Павлов поставив завдання активізувати роботу з підготовки мобільного застосунку Картки криворіжця

Від 1 травня жителі Кривого Рогу безкоштовно користуються громадським транспортом з Картою криворіжця. Незабаром усі переваги Картки власники зможуть мати в мобільному застосунку.

Таке рішення прийнято в рамках засідання Керуючого комітету проєкту «Безоплатний проїзд» під головуванням Костянтина Павлова, повідомили у міському управлінні преси та внутрішньої політики.

Від 1 травня власники Карток криворіжців їздять у трамваях, тролейбусах та швидкісному трамваї безоплатно. При цьому Картка криворіжця багатофункціональна, тож корисна навіть для тих містян, які не користуються комунальним громадським транспортом.

Керівник КП «Центр електронних платежів» Євген Кривенко доповів, що крім безоплатного проїзду для власників Карток уже створені зручні сервіси: контроль часу перебування дитини в школі та «зручний маршрут» – онлайн прокладання маршруту з урахуванням розкладу руху всього міського транспорту. Незабаром усі переваги Картки стануть доступні для її власників у мобільному застосунку. Тривають роботи над забезпеченням можливості безготівкової оплати харчування школярів. А також над «віртуальною карткою», яка створить можливість безконтактної валідації проїзду мобільним телефоном.

 

Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
1 Коментар
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи