Free Porn
xbporn

Всі новини про життя міста

14 пасажирів на борту: з міжнародного аеропорту «Кривий Ріг» в столицю вилетів перший регулярний рейс

10 червня о 7:00 з аеропорту «Кривий Ріг» вилетів перший регулярний рейс в столицю 7W 136. Літак української авіакомпанії Windrose відтепер буде літати за цим напрямком тричі на тиждень: з Кривого Рогу у вівторок, четвер і п'ятницю, а з Києва в понеділок , середу та четвер.

З аеропорту «Кривий Ріг» літак вилітає о 7:00 по вівторках, четвергах і п'ятницях. А з «Борисполя» о 20:35 щопонеділка, середи та четверга. Час у дорозі становить одну годину і 20 хвилин. На рейсі передбачені до 7 кг ручної поклажі і до 23 кг багажу.

Сьогодні реєстрація почалася о 5:30. Перший рейс здійснив середньомагістральний літак ATR 72-600 французького виробництва, призначений для перевезення до 74 пасажирів на відстань в середньому до трьох тисяч км. З Кривого Рогу він вилетів з 14 пасажирами на борту, серед яких крім криворіжців також знаходяться громадяни інших країн, зокрема Ізраїлю. В аеропорту і самому літаку дотримуються всі карантинні обмеження: зокрема пасажири проходять температурний контроль, на території аеропорту вони і персонал знаходяться в захисних масках також передбачено наявність антисептиків.

Вартість квитка на літак залежить від часу його придбання. Мінімальна ціна становить 650 гривень за умови покупки за три і більше місяців до вильоту. Чим ближче до дати перельоту, тим квиток дорожче.

Для комфорту криворіжців і гостей міста у Кривому Розі також запустили комунальний автобус №7, призначений для перевезення пасажирів в аеровокзалу. Він курсуватиме відповідно до розкладу вильоту літака: по вівторках, четвергах і п'ятницях о 04:40 з 95-го кварталу. У дні прильоту городян і гостей міста зі столиці, транспорт буде виїжджати з аеропорту о 20:20. Вартість проїзду в транспорті становитиме чотири гривні, а для власників «Картки криворіжця» і зовсім безкоштовно.

 

Подписывайтесь на наш Telegram канал https://t.me/krlife_ua

 

новини Кривий Ріг LIFE

Підписуйтесь на нас

Підписатися
Сповістити про
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Останні записи